DE BLUE DRAGON WERKWIJZE

Een fijne samenwerking met goed resultaat staat bij ons bovenaan het lijstje. Aan de hand van onze Blue Dragon werkwijze weten wij dit al jaren tot een succes te maken bij onze klanten.

De rode draad van elk Hubspot project 

Om een HubSpot project goed te laten verlopen is structuur nodig. Vaak bestaat deze structuur uit 4 fases: Strategie ontwikkeling, Implementatie, Testing & Training en uiteindelijk Ondersteuning.

Strategie ontwikkeling

HubSpot is een uitgebreid platform waar enorm veel mogelijk is. Om niet te verdwalen in de functionaliteiten ontwikkelen we eerst een strategie en implementatie plan. Zo weten alle betrokkenen precies wat de kaders van het HubSpot project zijn en wat het eindresultaat gaat worden.

Implementatie

In deze stap kun jij lekker achterover leunen en gaan wij aan de slag om de strategie en het implementatie plan daadwerkelijk door te voeren in jouw HubSpot portaal. 

Testing & training

Nadat we alles in jouw HubSpot portaal hebben doorgevoerd en getest is het tijd om de HubSpot gebruikers te trainen. Na een uitgebreide (praktische) training waar je al je vragen kunt stellen, kun je zelf volop aan de slag met het nieuwe of verbeterde HubSpot portaal.

Ondersteuning

Uiteraard bieden wij ook ondersteuning nadat er een project is afgerond. Dit kan variëren van een maandelijkse meeting tot wekelijks contact. 

Blue Dragon was snel in hun communicatie en heeft ons geholpen bij de audit en onboarding van de professional Hubs van HubSpot.

Douwe Klomp - Co founder

Wil je meer weten over onze werkwijze?

Plan een call in

Schiet een afspraak in onze agenda op een dag en tijd die jou het beste uitkomt. Dan gaan we samen kijken hoe we jouw HubSpot vraagstuk kunnen aanpakken!