BLUE DRAGON ALS HUBSPOT PARTNER

Als Platinum Partner hebben wij al heel wat HubSpot portals gezien, ingericht en geoptimaliseerd. Niets is ons te gek kunnen we wel stellen. Wij streven er altijd naar om een duurzame en langdurige relatie op te bouwen met onze klanten.

Dé partner met alle digitale expertises in house

Wij zijn zonder twijfel experts in HubSpot, maar dat is lang niet alles. Want wij zijn er om je merk tot grote hoogte te laten stijgen. Dat doen we op het raakvlak van creativiteit, technologie en connectiviteit. Daar waar écht bijna alles kan om meer impact uit je communicatie te halen. Dus zeg het maar: wie wil er gelanceerd worden?

Een team van zo'n 60 specialisten staat voor je klaar. Van SEA tot Conceptontwikkeling en van Social Media advertising tot Motion Design, Ga je met ons een HubSpot project aan, dan krijg je al deze andere specialismes ook direct tot je beschikking, Wel zo handig. 

Strategie

HubSpot is vaak maar één onderdeel in een breder plan van aanpak om een bedrijf te laten groeien. Wij ontwikkelen dagelijks marketing- en merk strategieën met als einddoel onze klanten nog harder te kunnen laten groeien.

Development

Front-end, back-end, UX en full-stack developers. We got you covered! Ons development team heeft bakken aan ervaring in het maken van integraties, koppelingen, applicaties en websites. 

Online marketing

Ons online marketing team bestaat uit diverse specialisten die geen vraagstuk uit de weg gaan. Zo hebben we advertising specialisten, copy writers, social media geeks, HubSpot specialisten en ga nog maar even door.

Creativiteit

Zit je met een identiteitscrisis of denk je dat er veel meer uit je huidige branding valt te halen? Onze creatieve tak staat voor je klaar. Met senior art directors, motion designers en project architecten kunnen wij elke opdracht aan.

60+

Blue Dragon medewerkers

100+

HubSpot implementaties

15+

Sectoren actief

15+

Landen werkzaam

Blue Dragon was onze onboarding partner voor HubSpot. We hadden een prettige ervaring en een mooie blauwdruk voor verder succes met HubSpot.

Paul Clappers - Head of Marketing

Blue Dragon heeft ons enorm geholpen bij het opzetten van ons HubSpot account. Van het implementeren van de modules voor e-mail en landingspagina's, tot het migreren van al onze gegevens naar HubSpot.

Jeroen Hertman - Online Marketeer

Blue Dragon was snel in hun communicatie en heeft ons geholpen bij de audit en onboarding van de professional Hubs van HubSpot.

Douwe Klomp -Co-founder

Wil je eens met ons kennismaken?

Plan een call in

Schiet een afspraak in onze agenda op een dag en tijd die jou het beste uitkomt. Dan gaan we samen kijken hoe we jouw HubSpot vraagstuk kunnen aanpakken!