HUBSPOT INTEGRATIES

HubSpot is een enorm krachtig platform, maar niks houdt je tegen om het nóg sterker te maken. Met de honderden standaard integraties die HubSpot aanbiedt en de uitgebreide mogelijkheden voor custom integraties maak je HubSpot de Single Source of Truth voor je hele bedrijf.

hubspot-integraties

Verbind en verrIJk

Met de krachtige API van HubSpot hebben developers de vrijheid om een custom integratie zo goed mogelijk in te richten. Zo kan je diverse andere relevante tools en platformen voor je bedrijfsvoering verbinden en HubSpot laten verreiken. Zo staat al je data beschikbaar en veilig op 1 plek.

Koppel Hubspot aan je...

  • Email applicaties
  • ERP systemen
  • Webshops
  • Planningsystemen
  • CMS systemen
  • Boekhouding
  • En nog veel meer!

SEAMLESS INTEGRATIONS, MAXIMUM RESULTS

Klanten met Hubspot integraties

heylen-vastgoed-logo
DAK-Logo
cialdini - institute - logo
Greenlife Technology - Logo
Bluecurrent - logo
hubspot-integratie-mogelijkheden

HubSpot integratie mogelijkheden

Afhankelijk van de Hubs die je hebt aangeschaft zijn de integratie mogelijkheden erg uitgebreid. De API documentatie is openbaar en kun je hier vinden: HubSpot API docs.

Hoe wij te werk gaan?

Bij het implementeren van een standaard integratie in het HubSpot Ecosysteem hoeft vaak geen developer om de hoek te komen kijken. Een custom integratie is een heel ander verhaal. Voor custom integraties houden wij ons aan een bewezen werkwijze bestaande uit vier stappen.

Functional assessment

Voor we aan de slag gaan met het schrijven van de eerste regel code, moeten we eerst weten wat de integratie precies moet kunnen doen. Welke  data moet er uitgewisseld worden, wat zijn de kaders van de integratie, hoe ziet de API van de andere tool eruit. Deze vragen beantwoorden we samen in het functional assessment. 

Proof of Concept

Nu we het kader samen hebben geschetst kunnen we aan de slag met het maken van een Proof of Concept. Dit doen we om de haalbaarheid van het idee/concept te testen. Na deze stap weten we precies of de integratie wel/niet haalbaar gaat zijn en hoe we het gaan aanpakken.

Bouwen & testen

Deze stap spreekt voor zich: wij gaan aan de slag met de custom integratie te bouwen en direct door te testen. Tijdens deze stap blijven we uiteraard in contact met elkaar om de voortgang te bespreken.

Go live!

Het moment waar je op hebt gewacht: de livegang van de integratie! Vanaf dit moment staat de custom integratie live en kan iedereen de fijne werking ervaren. 

benieuwd of wij een integratie voor je kunnen bouwen?

Plan een call in

Schiet een afspraak in onze agenda op een dag en tijd die jou het beste uitkomt. Dan gaan we samen kijken hoe we jouw HubSpot vraagstuk kunnen aanpakken!