HUBSPOT ONBOARDING

Met de aanschaf van HubSpot alleen ga je van je bedrijf geen geoliede machine maken. Het zijn de mensen die het platform instellen en gebruiken die het succesvol maken. Een goede onboarding op HubSpot is dan ook essentieel voor het behalen van succes!

Onboarding van alle Hubs 

Elke Hub kan los worden behandeld tijdens een onboarding. Naar aanleiding van jouw behoefte, wensen en prioriteiten kijken we samen wat de beste aanpak is.

icon_service_hub_400px
icon-content hub-colour-400x400
icon_marketing_hub_400px
icon_operations_hub_400px
icon_sales_hub_400px

Ons onboarding proces

Ons onboarding proces bestaat uit 4 fases en duurt gemiddeld tussen de 30 en 90 dagen, Dit is afhankelijk van de Hubs, complexiteit en natuurlijk jullie planning. Onze twee kernwaarden in dit proces zijn transparantie en communicatie. Wij zijn duidelijk en open in de voortgang van de onboarding, zowel bij drempels die we tegenkomen of wanneer zaken sneller gaan dan gedacht. 

Implementatie plan

In deze eerste fase zullen we de behoefte, wensen en doelstellingen van de klant in kaart krijgen. Na een kick-off en uitgebreide intake gaan we aan de slag met het uitwerken van het implementatie plan. Hierin staat precies hoe wij aanraden om jouw nieuwe HubSpot portaal in te richten.

Opzetten portal

Na goedkeuring van het implementatie plan gaan we aan de slag met de realisatie en inrichting. Tijdens deze stap houden we je uiteraard op de hoogte van de voortgang en de zaken waarmee jij zelf al aan de slag kunt gaan in HubSpot.

Training

Een onboarding is niet compleet zonder een goede training voor de medewerkers die in HubSpot aan de slag zullen gaan. Bij onze onboarding hoort dan ook een op maat gemaakte training voor elk team dat in Hubspot gaat werken.

Ondersteuning

Nadat we de implementatie hebben afgerond en de training is geweest laten we je niet hangen. Ook daarna staan we namelijk voor je klaar om je maandelijkse ondersteuning te geven.

Voordelen van een onboarding bij Blue Dragon

  • Gebruik HubSpot vanaf dag één
  • Op maat gemaakt voor jouw wensen, mensen en processen
  • Uitgebreide persoonlijke gebruikerstraining
platinum-horizontal-color-1202x412-7097d33

Een paar van onze Hubspot klanten

Detron_logo
AlisQI - logo
Bleckmann-logo
Secretview - logo
Toogethr - logo

Wacht niet langer en ontdek wat wij voor je kunnen doen

Plan een call in

Schiet een afspraak in onze agenda op een dag en tijd die jou het beste uitkomt. Dan gaan we samen kijken hoe we jouw HubSpot vraagstuk kunnen aanpakken!