KRIJG ÉCHTE INZICHTEN MET HUBSPOT REPORTING

Zonder het analyseren van je data wordt efficiënt bezig zijn met optimaliseren een lastig verhaal. Met de HubSpot reporting tool kun je data uit verschillende teams tegenover elkaar zetten en unieke inzichten naar boven halen.

Dashboards op maat voor elk team

De tijd dat elk team in zijn eigen tools rapportages en dashboard had staan is verleden tijd. Met HubSpot krijg je geen hoofdpijn meer als je data van verschillende onderdelen uit het bedrijf naast elkaar wil leggen. Wij maken rapportages en dashboards op maat voor elk team en/of managementlaag van je organisatie. Toegespitst op de belangrijkste metrics en KPI's.

platinum-badge-color

ONTHUL VERBORGEN INZICHTEN

De HubSpot reporting tool geeft je de vrijheid om rapportages exact zo te maken, zoals ze in je hoofd zitten. Als HubSpot Platinum Partner hebben wij al honderden rapportages gemaakt voor bedrijven in verschillende branches en van verschillende groottes. Van startups tot flinke corporaties.

Een paar van onze Hubspot klanten

Detron_logo
Dunck Loyalty - logo
Greenlife Technology - Logo
moove_logo_domain_colour_rgb
Pacmed - logo2

benieuwd wat je allemaal kan onthullen met slimme rapportages?

Plan een call in

Schiet een afspraak in onze agenda op een dag en tijd die jou het beste uitkomt. Dan gaan we samen kijken hoe we jouw HubSpot vraagstuk kunnen aanpakken!