HUBSPOT CRM

HubSpot CRM is niet zomaar een van de vele systemen om klantinformatie in op te slaan. Het is zo veel meer! HubSpot CRM is dé plek waarin alle data vanuit Marketing, Sales en Service teams samenkomen. Het is de hoeksteen van je organisatie en de Single Source of Truth. Altijd en overal.

VOLLEDIG 360 GRADEN KLANTBEELD

HubSpot CRM fungeert als de single source of truth voor je organisatie. Het houdt de hele klantreis bij van iedere gewenste doelgroep. Van een eerste klik naar de website tot het worden van een top ambassadeur van jouw merk..... en iedere stap daartussen. Het aantal stappen en de details hiervan bepaal je uiteraard volledig zelf.   

Gebruiksvriendelijk

HubSpot CRM is verreweg het meest gebruiksvriendelijke CRM op de markt. Hierdoor kun je snel, gemakkelijk en accuraat alle waardevolle data inzichtelijk maken. Om vervolgens direct op die inzichten te kunnen acteren.

Single source of truth

Doordat elke Hub verbonden is aan het CRM komt hier enorm veel data samen. Door die op de juiste manier te analyseren is dit dé plek om conclusies te kunnen vormen uit die data. Om daar dan vervolgens de juiste acties op te nemen. 

Integratie mogelijkheden

De API van HubSpot is outstanding! Hierdoor komt niet alleen alle data van de diverse Hubs samen in het CRM, maar is het ook mogelijk om data uit andere systemen hierin samen te brengen. Denk bijvoorbeeld aan je ERP systeem, webshop of boekhouding. 

DE BELANGRIJKSTE CRM FEATURES

Company_insights
Company insights
Leer meer
Contact_insights_v2
Contact insights
Leer meer
Formulieren
Formulieren
Toon alle cases
Dashboards
Dashboards
Toon alle cases

NAADLOOS VERBONDEN MET ALLE ANDERE HUBS

Bekijk de andere Hubs om te leren hoe je met HubSpot elk onderdeel van je bedrijfsvoering kunt analyseren, automatiseren en optimaliseren.

Ontdek of hubSpot Crm jouw oplossing is

Plan een call in

Je bent druk, druk, druk en dat snappen we. Daarom maken we het je zo makkelijk mogelijk. Schiet een korte afspraak in onze agenda op een dag en tijd die jou het beste uitkomt. Dan gaan we samen kijken hoe we jouw HubSpot vraagstuk kunnen aanpakken! Zo makkelijk kan het zijn.