OPERATIONS HUB

Gestroomlijnde processen kunnen een bedrijf maken of breken. Met Operations Hub zorg je dat elk proces soepel verloopt en je teams zich kunnen focussen op resultaten.

NAADLOZE INTEGRATIES EN SCHONE DATA

Operations Hub is perfect voor bedrijven die gebruik maken van integraties om HubSpot te verrijken. Je krijgt de tools in de handen om je data schoon te houden, makkelijk data te migreren, gegevens te synchroniseren en bedrijfsprocessen te automatiseren.

Data sync

Het synchroniseren van data tussen verschillende systemen is een ingewikkeld proces. Met Operations Hub wordt dit proces een stuk makkelijker te beheren.

Automatisering

Met Operations Hub in je pakket krijg je de functionaliteit om programmable workflows te maken. Dit betekent dat je Javascript in je workflows kunt gebruiken en de mogelijkheid hebt om webhooks in te zetten.

Data quality

Het schoon houden van een CRM is iets waar elk bedrijf mee worstelt. Operations Hub helpt je hiermee door middel van slimme herkenning van fouten in het CRM en de optie om deze automatisch te corrigeren. 

DE BELANGRIJKSTE OPERATIONS HUB FEATURES

Programmable_workflows
Programmable Workflows
Toon alle cases
Data_quality
Data Quality
Toon alle cases
Data_sets
Data Sets
Toon alle cases

Klanten die succesvol Operations Hub gebruiken

Greenlife Technology - Logo
heylen-vastgoed-logo
Bluecurrent - logo
cialdini - institute - logo
Pacmed - logo2

Ontdek operations hub

Plan een call in

Schiet een afspraak in onze agenda op een dag en tijd die jou het beste uitkomt. Dan gaan we samen kijken hoe we jouw HubSpot vraagstuk kunnen aanpakken!