HUBSPOT ÉCHT GEBRUIKEN

HubSpot heeft veel features en onbegrensde mogelijkheden. Deze worden ook nog eens maandelijks uitgebreid en verbeterd. Het is dan ook niet raar dat je niet volledig up-to-date bent met alle opties binnen je HubSpot portaal.
Gelukkig zijn wij dat wel! 😉

Training op maat  

Wij verzorgen trainingen op maat gemaakt voor jouw situatie, portaal en team. Dit kan fijn zijn voor ervaren HubSpot gebruikers die graag up-to-date willen blijven met de nieuwste ontwikkelingen, maar ook voor de mensen die HubSpot net nieuw aan het ontdekken zijn. Laat ons weten waar je precies naar op zoek bent en wij zorgen ervoor dat je de training uitloopt met de juiste kennis en vaardigheden om alles uit je HubSpot portaal te halen..

icon_training_colour

Voordelen van een échte training

Iedereen kan een instructie filmpje kijken over HubSpot, maar dat betekent niet dat die informatie blijft hangen. Met onze trainingsmethode zorgen wij ervoor dat de geleerde HubSpot kennis en vaardigheden permanent in je rugzak blijven zitten.  

Praktisch & toepasbaar

Onze HubSpot trainingen zijn geen eenrichtingsverkeer. Het is een interactieve en praktische sessie waarin je direct al je vragen kwijt kunt en zelf aan de slag kan gaan.

Training op maat

Vóór elk training duiken wij in jouw HubSpot portaal om exact te begrijpen hoe het is ingesteld. Daarna stemmen we samen af welke doelen, processen en werkwijzen we behandelen tijdens de training. Doelgericht leren noemen we dat.

Efficiënt

Een training duurt gemiddeld 3 uur waarin we je door het hele HubSpot portaal nemen. Aan de hand van praktische opdrachten behandelen we alle leerdoelen. Natuurlijk is er alle ruimte voor vragen en extra aandacht voor collega's die extra aandacht nodig hebben. Na deze 3 uur zijn jullie helemaal klaar om aan de slag te gaan in HubSpot!

hubspot-trainingen

Unieke trainingen voor elk team

Een marketing team voert hele andere handelingen uit in HubSpot dan het sales of service team. Hierdoor wil je graag een training die is toegespitst op de praktische toepassingen van het team. Wij verzorgen daarom ook team specifieke trainingen. Zowel op locatie als online.

Een paar van onze Hubspot klanten

Detron_logo
Mobinck - logo
Toogethr - logo
Bleckmann-logo
LicenseQ_Logo

Wacht niet langer en train je medewerkers in Hubspot

Plan een call in

Schiet een afspraak in onze agenda op een dag en tijd die jou het beste uitkomt. Dan gaan we samen kijken hoe we jouw HubSpot vraagstuk kunnen aanpakken!