COMMERCE HUB

Ontdek uitgebreide commerceoplossingen, waaronder: gestroomlijnde betalingsopties, gedetailleerde facturering, aanpasbare offertes, geavanceerd abonnementsbeheer, automatisering en inzichtelijke omzetanalyse. Kies voor de betalingsgateway van uw voorkeur: HubSpot's eigen beveiligde betalingen of de veelzijdige Stripe-verwerkingsservice.

STROOMLIJN JE INKOMSTENPROCES OM SNELLER BETAALD TE WORDEN, DE OMZET TE VERHOGEN EN TIJD TE BESPAREN

Optimaliseer je zakelijke processen volledig met het slimme CRM-platform van HubSpot. Verwissel de complexiteit van het gebruiken van diverse applicaties voor een gestroomlijnde ervaring waarbij je alles - van offertes en deals tot klantdata en analyses - onder één dak beheert. Profiteer van diepgaande inzichten en krachtige automatiseringsmogelijkheden om je bedrijf naar nieuwe hoogtes te brengen. Adem diep in en laat je meevoeren; zakendoen is net veel overzichtelijker geworden.

Word sneller betaald

Zet een offerte in recordtijd om in geld met eenvoudige facturen die rechtstreeks vanuit het HubSpot CRM worden verzonden. Blijf op de hoogte van facturen met het volgen en beheren van achterstallige facturen.

Verhoog je omzet

Verzamel naadloos en snel geld van je klanten rechtstreeks met HubSpot CRM en je bestaande Stripe login of HubSpot Payments.

Bespraar tijd

Automatiseer tijdrovende handmatige taken zoals incasso's, klantimplementatie, verlengingsbeheer en meer.

Combineer commerciële en CRM-gegevens in krachtige, op maat gemaakte rapporten om een diepgaand inzicht te krijgen in je omzetprestaties.

DE BELANGRIJKSTE COMMERCE HUB FEATURES

Commerce-overview
Commerce overview
Toon alle cases
Payment-links
Payment links
Toon alle cases
Invoices
Facturen
Toon alle cases
Checkout
Checkout
Toon alle cases

Ontdek COMMERCE hub

Plan een call in

Schiet een afspraak in onze agenda op een dag en tijd die jou het beste uitkomt. Dan gaan we samen kijken hoe we jouw HubSpot vraagstuk kunnen aanpakken!