HUBSPOT WEBSITE

Begin de klantreis goed met een intuïtieve en converterende website gebouwd met de HubSpot Content Hub. Laat developers, marketeers, sales en service medewerkers samen de best mogelijke website neerzetten.

hubspot-website

Marketing- en salesmachine

Met de gebruiksvriendelijkheid van HubSpot kunnen alle teams in no-time mooie landingspagina's maken, A/B testen en optimaliseren. Voor de opzet van de Content Hub heb je een developer nodig, maar daarna kan iedereen aan de slag gaan met het maken van pagina's.

Voordelen van een Hubspot website

  • Gebruiksvriendelijk
  • Gemaakt voor groei
  • Uitgebreide integratie mogelijkheden
  • Naadloos verbonden aan het CRM

HAAL HET MAXIMALE UIT JE WEBSITE

Hoe wij te werk gaan?

Een gloednieuwe website hoort geen 'bijtaakje' te zijn voor een bedrijf. Om dit te voorkomen hebben wij een werkwijze ontwikkeld waarmee we samen goed nadenken over elk onderdeel van de nieuwe website.

Strategie

Wat is het doel van de website? Welke functionaliteiten wil je graag hebben? Aan welke technische specs moet de website voldoen? Dit zijn allemaal vragen die we samen gaan beantwoorden in deze stap.

Wireframing

Een uitgebreide schets van hoe elke pagina eruit gaat zien. Hierdoor krijg je een goed beeld van het eindresultaat en de samenhang tussen diverse pagina's. 

Design

In deze stap gaan we het lege wireframe inkleuren. Na deze stap weet je exact hoe je website eruit komt te zien.

Bouwen & testen

Tijd om te gaan bouwen & testen! Aan de hand van de strategie, het wireframe en het design wordt de website gebouwd en grondig getest. Na deze stap krijg jij een kant en klare website opgeleverd. 

benieuwd of een hubspot website de beste oplossing is voor jouw situatie?

Plan een call in

Schiet een afspraak in onze agenda op een dag en tijd die jou het beste uitkomt. Dan gaan we samen kijken hoe we jouw HubSpot vraagstuk kunnen aanpakken!