HUBSPOT APP DEVELOPMENT

Soms is een standaard oplossing niet goed genoeg voor jouw specifieke werkwijze of bedrijfsproces. In dat geval heb je een custom applicatie nodig die is gemaakt om exact het probleem te tackelen waar jij mee worstelt.

hubspot-app-development

Maatwerk oplossingen voor jouw situatie

Samen gaan we aan de slag om de beste oplossing voor jouw situatie te bedenken, maken en testen. We hebben ervaring in vrijwel elke branche en bedrijven van enkele tot duizenden medewerkers. Samen vinden we een oplossing!

Hoe wij de perfecte app bouwen voor jouw situatie

Bij het implementeren van een standaard applicatie in het HubSpot Ecosysteem hoeft vaak geen developer om de hoek te komen kijken. Een custom applicatie bouwen is een heel ander verhaal. Voor custom applicaties houden wij ons aan een bewezen werkwijze bestaande uit vier stappen.

Functional assessment

Voor we aan de slag gaan met het schrijven van de eerste regel code, moeten we eerst weten wat de integratie precies moet kunnen doen. Welke  data moet er uitgewisseld worden, wat zijn de kaders van de integratie, hoe ziet de API van de andere tool eruit. Deze vragen beantwoorden we samen in het functional assessment. 

 

Proof of concept

Nu we het kader samen hebben geschetst kunnen we aan de slag met het maken van een Proof of Concept. Dit doen we om de haalbaarheid van het idee/concept te testen. Na deze stap weten we precies of de applicatie wel/niet haalbaar gaat zijn en hoe we het gaan aanpakken.

Bouwen & testen

Deze stap spreekt voor zich: wij gaan aan de slag met de custom applicatie te bouwen en direct door te testen. Tijdens deze stap blijven we uiteraard in contact met elkaar om de voortgang te bespreken.

Go live!

Het moment waar je op hebt gewacht: de livegang van de applicatie! Vanaf dit moment staat de custom app live en kan iedereen de fijne werking ervaren. 

Klanten met Hubspot Custom apps

heylen-vastgoed-logo

benieuwd of wij een applicatie voor je kunnen ontwikkelen?

Plan een call in

Schiet een afspraak in onze agenda op een dag en tijd die jou het beste uitkomt. Dan gaan we samen kijken hoe we jouw HubSpot vraagstuk kunnen aanpakken!