ALL-IN-ONE, AI-POWERED CONTENT MARKETING SOFTWARE 

Om in dit landschap te winnen, moeten marketeers kwalitatieve, op expertise gebaseerde content creëren
…in vele formaten
…via vele kanalen
…en het allemaal up-to-date houden.

CREËER GEPERSONALISEERDE CONTENT-ERVARINGEN OVER DE HELE CUSTOMER JOURNEY

Het landschap van content evolueert in rap tempo, wat leidt tot een groeiende behoefte aan marketeers die zich kunnen onderscheiden door het creëren van waardevolle en kwalitatief hoogstaande content. Dit moet in uiteenlopende vormen en over vele kanalen verspreid worden, met behoud van schaalbaarheid.

Verhoog je ROI door innovatieve tools in te zetten die speciaal zijn ontworpen om een op maat gemaakt customer journey uit te stippelen. Vereenvoudig je werkprocessen en boost de efficiëntie van je team door alle contentbeheertaken en operationele activiteiten te verenigen op een centraal platform.

COMPLETE CONTENTMARKETING OPLOSSING

De Content Hub onderscheidt zich als meer dan alleen een instrument voor contentcreatie. Het is het hoofdplatform waarop een digitale marketeer vanuit één enkele bron veel verschillende soorten content kan creëren en beheren.

Voor de marketing groundbreaker

De Content Hub is gemaakt voor de marketing-groundbreaker; Marketing leiders van middelgroot tot grote ondernemingen die niet terugdeinzen voor vernieuwing en steeds de grenzen van marketingstrategieën verleggen.

AI content creatie

Ontdek de Content Hub: een schatkamer gevuld met AI-gestuurde tools die ontworpen zijn om je benadering van contentcreatie te transformeren. Betreed een wereld waarin audio, video, afbeeldingen en tekstuele content op een revolutionaire manier samenkomen.

DE BELANGRIJKSTE CMS HUB FEATURES

Content-remix-1
AI Content Remix
Toon alle cases
Brand-voice
Brand Voice
Toon alle cases
AI-content
AI Content
Toon alle cases
Smart-content
Smart Content
Toon alle cases
SEO-recommendations
SEO Recommendations
Toon alle cases

Ontdek of de CMS hub jouw oplossing is

Plan een call in

Schiet een afspraak in onze agenda op een dag en tijd die jou het beste uitkomt. Dan gaan we samen kijken hoe we jouw HubSpot vraagstuk kunnen aanpakken!