HUBSPOT DATAMIGRATIE

Datamigraties komen vaak gepaard met een flinke dosis stress. Met Blue Dragon als HubSpot partner is dit voor jou verleden tijd. Met onze ervaring en expertise zorgen wij ervoor dat jouw datamigraties vlekkeloos verlopen.

Datamigratie in 4 stappen

Een datamigratie project kan een technisch ingewikkeld proces zijn. Echter is de rode draad in dit proces simpel uit te leggen in 4 stappen. We beginnen met een intake en audit, Vervolgens maken een plan van aanpak, Na jullie akkoord gaan we aan de slag met het mappen van de data en het draaien van migratietests. Staat alles goed? Dan rollen we de volledige datamigratie uit. Geen stress.

Intake & audit

Deze eerste stap is een essentiële om de rest van het project goed te laten verlopen. In de uitgebreide intake en audit lopen we door alle specificaties en creëren we duidelijkheid over wanneer de datamigratie is geslaagd.

Plan van aanpak

Op basis van de intake en audit maken we een plan van aanpak om veilig, volledig en correct de datamigratie te laten plaatsvinden. Tijdens deze fase borgen we ook mogelijke risico's en zorgen voor een goed testplan.

Mapping & test

In deze stap van het proces mappen we alle datapunten en draaien we tests om te kijken of alles verloopt volgens plan. Samen met jullie kijken we of deze tests de resultaten opleveren die zijn verwacht.

Volledige datamigratie

Wanneer we samen tevreden zijn met de testresultaten gaan we aan de slag met de volledige datamigratie. Na afloop zorgen we ervoor dat alles goed en netjes is afgerond, zodat jullie vol aan de slag kunnen met het goed gevulde HubSpot portaal.

icon_data_migratie_colour

Overstappen zonder risico 

Wanneer je overstapt van een ander platform naar HubSpot wil je uiteraard dat al je data zonder verlies mee gaat. Wij hebben diverse best practices en veel ervaring met third-party tools om dit zo soepel mogelijk te laten gebeuren. 

Enkele van onze Hubspot klanten

Detron_logo
Pacmed - logo2
AlisQI - logo
Secretview - logo
Bluecurrent - logo

benieuwd of wij je kunnen helpen met een datamigratie?

Plan een call in

Schiet een afspraak in onze agenda op een dag & tijd die jou het best uitkomt. Dan gaan we samen kijken hoe we jouw Hubspot vraagstuk kunnen aanpakken!