EEN KRACHTIG EN MAKKELIJK TE GEBRUIKEN CMS

Het doel van een website is naast informeren uiteraard ook leads converteren. Met CMS Hub heb je de mogelijkheid om een veilige, gebruiksvriendelijke en goed converterende website te bouwen.

WEBSITE INZICHTEN VOOR ELK TEAM

Doordat CMS Hub integraal is geïntegreerd in HubSpot, zijn de inzichten voor iedereen in HubSpot in te zien. Zo kun je ook van elk onderdeel in je bedrijf feedback verzamelen over welke website inzichten relevant en bruikbaar zijn. Op deze manier kun je je website constant optimaliseren. 

Marketing

Met CMS Hub kan het marketing team eenvoudig landingspagina's bouwen voor campagnes en/of evenementen. Daarbij krijgen ze direct en eenvoudig inzicht in de resultaten van de pagina's.

Sales

Het sales team kan de websiteinzichten goed gebruiken in het sales proces. Zo kunnen ze een lead op het perfecte moment benaderen, wanneer ze een bepaalde pagina op de website hebben bezocht. 

Development

Het development team krijgt alle vrijheid om een goede, veilige en flexibele website te bouwen in CMS Hub. Ze hebben features zoals serverless functions, smart content en code alerts tot hun beschikking. 

DE BELANGRIJKSTE CMS HUB FEATURES

Smart_content
Smart Content
Toon alle cases
Design_tools
Design Tools
Toon alle cases

Klanten die de CMS Hub gebruiken

AlisQI - logo
cialdini - institute - logo
Dunck Loyalty - logo
Mobinck - logo
heylen-vastgoed-logo

Ontdek of de CMS hub jouw oplossing is

Plan een call in

Schiet een afspraak in onze agenda op een dag en tijd die jou het beste uitkomt. Dan gaan we samen kijken hoe we jouw HubSpot vraagstuk kunnen aanpakken!